Blog

3 Comments

 1. taxizoetermeer
  november 25, 2017 @ 4:01 pm

  Waarom Taxicentrale Zoetermeer?
  Taxicentrale Zoetermeer beschikt over voldoende wagens en chauffeurs om aan alle vraag te kunnen voldoen. Omdat wij voldoende wagens en chauffeurs in dienst hebben, zijn wij echt 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor al uw ritten. Wij rijden niet alleen van, in en naar Zoetermeer, maar wij halen en brengen klanten ook vanaf: Berkel en Rodenrijs, Benthuizen, Stompwijk, Bergschenhoek, Leidschenveen, Nootdorp en Ypenburg.

  Reply

 2. taxizoetermeer
  november 25, 2017 @ 4:07 pm

  Vaste tarieven:
  Wilt u van te voren weten hoeveel u kwijt bent voor uw taxirit? Wilt u niet achteraf voor verassingen komen te staan? Bespreek van te voren de prijs van u rit. Het is altijd mogelijk om een vaste bedrag af te spreken voor uw rit, mits dit van te voren besproken is!

  Reply

 3. taxizoetermeer
  november 25, 2017 @ 4:09 pm

  Taxi Zoetermeer – Schiphol.
  Wij hanteren aantrekkelijke vaste tarieven vanaf Zoetermeer naar Schiphol en terug. Voor een retourtje vanaf Zoetermeer naar Schiphol betaald u bij Taxi centrale Zoetermeer €90 voor een personenwagen ( mits u 48 uur van te voren reserveert ). Voor een taxibusje betaalt u voor een retour naar Schiphol €120.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Bel nu